Nytt år imorgon!

Heej allihopa! Heheh
Just nu chillar jag med mina päron och Criminal Minds och lakrits WOHOO! Värmer upp för min middag jag ska hosta med min syster imorgon! Hihi!
Nee nu ska jag återgå till tvn men vi hörs nog imorgon för då ska jag hämta bruna puppyn och laga mat
PEACE


I staden växer inga blommor

Godmorgon!
Hehehe är vaken tidigt idag för att åka in och fixa En klänning och skor till Tessan :). Ska bli kul om vi slipper allt folk hehe lol. Nemen seriöst var inne igår kom hem med en trasig påse för att alla går in i mig och inte fattar hur man ska röra sig i stan. Det är liksom ansträngande att slöhandla kul. Verkligen.
Jag hoppas att stan är bättre idag :). Hehe ska smsa min vän nu!
PEACE


Baby Hanna säger Hello från USA

<3 <3 <3 <3


Bloggpausen är upphävd

Whatup? Missed me? Ni märkte säkert inte ens att jag var borta jag tog iallafall en spontan bloggpaus när det var som jobbigast på naturlinjen i hersby gymnasium.... Känner att det värsta är över... Matte C nationell är ju iofs kvar och mitt framkrävda omprov i kemi hehehe vill verkligen på bättre än det jag fick, helst tre poäng bättre, för slarva som fan så hon låter mig göra om vilket känns azum! Iallafall fick säkert ig på fysiken.... Skrev hela provet utan miniräknare... ETT FUCKING FYSIK A PROV!!!! Jag hatar Roger, skönt att han är pappaledig nu iallfall :)))))
Vad har mer hänt i mitt liv, jag har valt att läsa natur miljö och att satsa på plugget i vår, det är faan dags för gammalt hederligt studerande. Börjar med matte! :(
Jag har dessutom hunnit bli sjuk en miljon gånger och är nu äntligen hyfsat frisk! Great!
Nemen nu ska jag börja blogga igen bara för att jag vet att Hanna vill ha något att läsa när hon kommer hem från NY (ja, ludret stack till new york och partajade över julen, ty för inviten?) puss love you, you madhoe! <3 hehehe
Nu ska jag kolla på någon romantisk komedi man vill spy på!
AU REVOIR et PEACE


Bakar lite atm.


School is for cool people

Hej alla mina 31681949372618,3782 läsare!
Jag är sjukt dålig på att uppdatera men har varit på mattehelg hela helgen vilket innebär att jag är sjukt trött när jag kommer hem.... Eheh jag är smartare nu iallafall :).
Just nu sitter jag i skolan och ska skriva en outline till mitt engelska tal jaag ska hålla på torsdag vilket är helt jävla underbart eftersom att jag inte kan skriva outlines. Speciellt inte om milleniemålen. Jag improviserar alltid, och nu ska jag ha bestämt vad jag dka säga redan innan... Har historiaprov imorgon har pluggat fem minuter i helgen. Ska plugga sen när jag sitter barnvakt! Förhoppningsvis lär jag mig något då. Idrottsprov på onsdag. Tal på torsdag! Jag ska slappa som faan i helgen for realz! Jag kommer dö annars! Har två labbrapporter som ska in så vi får se hur jag löser det, lär få sitta på söndag!
Neeeee nu ska jag fortsätta skriva outlinen som aldrig lär bli klar!
PEACE

image description


1:a december 2011

Nu är vi här. Sista månaden på året. Jul. Nyår. Slut! Jag är sjukligt taggad på 2012 och på en julafton! Utan snön är det dock lite mindre julkänsla än det brukar vara... Men ändå så nära!
Såg dessutom julkalendern imorse.... SKITBRAAAA! Hihihi första på år som är en riktig julkalender, utspelar sig i en liten stad förr i tiden! Så cooozy!


JAG ÖPPNADE FÖRSTA LUCKAN IDAG OCKSÅ. AWESOME!
PEACE


RSS 2.0