Saturday

Heeej! Jag har varit lite offline asså, hade fysikprov (pluggade dock inte men jag tänkte tanken). Det gick väldigt bra faktiskt, mycket bättre än jag trodde.
Igår så var vi ett gäng som badade och solade i Kottla. Det var mysigt. Sen var vi hos Philip, han är 18 nu. Nice! Sen åkte jag och JoJo hem till mig och la oss och sov! Asskönt med lite sällskap!
Nu ligger vi i sängen och kollar American Pie och myser lite hihihi ^_^
Sen ska jag in till stan med Bella men just nu orkar jag knappt röra mig hehe
PEACE


Fri dag

Asskön. Nej min rubrik är aslångsökt! Iallafall jag ligger och chillar. Jag skiter i engelskan på morgonen! Annars hade jag haft lite bråttom och haft en aplång lunch så jag är lite badass idag. Ja.
Ikväll då. Jag ska sitta barnvakt sen ska jag och Hanna åka till Mickes spelning med Edde, Bella och Johanna. Sen ska Hanna sova här. Nice kväll!
Imorgon fyller Emmaa ååår! Yeee! Då blir det middag hos henne. Mmmm.
Nu ska jag äta min frukost och kolla vidare på superman.
PEACE


Such a lazyhazyday

Lmfao igår var awesome. Jag kan dö lycklig.


Home, bitches

Är hemma från landet, därav dålig uppdatering här på bloggen. Grillat, solat, chillat, trevligt sällskap och god mat har min valborg bestått av! Myzigt var det.
Nu är det faan sommar (eller vår iallfall) har gått med shorts sen i lördags, har inte frusit a bit. Så kör förmodligen på samma spår imorgon. Nice.
Nu ska jag sova har sovit typ 3h.
Godnatt och PEACE


RSS 2.0