tjenareeeee bloggen!

Idag kom jag hem från landet naaajs! Det har hänt ganska mycket sen senast jag uppdaterade heheheh! :$ Jag är nog sveriges sämsta bloggare hihi! Jag uppdaterar bara när jag pallar :). Men iallafall:
Jag har hunnit få sommarlov, fylla år, äta massa mat, bli sams med annisen, sagt hejdå till hannabanan, göra om lite på rummet wooohoo!, haft världens sämsta tjejmiddag som jag ångrar lite sådär nu på efterhand, lämnat in min dator, som jag inte kommer få först efter sommarlovet najs! eh joo rätt så!
Det är typ en snabbis om vad som hänt eller det jag kommer ihåg hehe!
Just nu sitter jag iallafall och chillar framför datorn och är sjukt sugen på fruktsallad! Jag har varit på landet sen i lördags, där har jag hälsat på min farmor och farfars nya valpis! Jetesoet! :)
I fredags åt jag en mysmiddag på fridays med anna och vendela det var min fina present från de, så gratis mat woohoo hehehehe! Nemen det var verkligen jätte mysigt :) Tack flickor!
Jag åt maränger på kvällen sen heheh.... mmm maränger :D (love)
Hanna är iallafall i salamanca nu! Det ligger i Spanien och lovar att det är jättefint väder där just nu när jag sitter hemma i sverige med regn och grå himmel!
Äh nu ska jag hitta något kul att göra!
Ha det super! (love)
fina hanna på min tjejmiddag!

Uppdatering för Hannas skull

Tjänare bloggen! (och Hanna...) idag har jag varit jätteduktig och klippt två gräsmattor och tvättat kläder! :) vuxenpoints! Just nu sitter jag i sängen och kollar film med Hanna Nilsson aka frh aka min bloggmanager. Hon blir lite sur när jag inte uppdaterar hehe så hereditet you go sweetcake! :love: ;) Nu ska jag återgå till fredagsmys och film och Hanna! Jag hatar oss :) :love: Adjöken!

RSS 2.0