SMART MAY HAVE THE BRAINS, BUT STUPID HAS THE BALLS

Heeej bloggen!!!
Jag är online nuu!!! ehhehehehehehhehe.
Jag orkar inte. Jag är för tråkig. hallå heeeej!
Idag har jag varit hemma hos Hanna och chillat med kladdkaka och HIMYM! fuck du har smittat mig. Det var jättemysigt och naaajs! Sen åkte jag hem och nu är jag här!hehehe
KULT. like a baauz. lol. exdeeeee.
Jag ska typ kolla HIMYM och chilla galeet.
Anna svarar inte på sms. Jag blir ledzen.
Nu ska jag logga ut heheh bbbbyyyyye bye!
PEACE

A compliment is like a kiss through a veil







INSPO - FALL 2011


giving up is for weak people

JAG SKA BLI FRISK. JAG SKA BLIR FRISK. JAG ÄR FRISK? NEJ. jag är fortfarande lite småförkyldd och hostig, ingen feber! (YEES!) Ska till skolan imorgon. kul. temadag mjukisbyxa=i don't give a fuck about picking out an outfit. najs. iofs hade jag en ganska bra vald, men whatevzzzz!
JUST det jag ska ladda upp en jättefin bild på Hanna sen.... heheheheh
Idag var det fysikprov. det gick sådär faktiskt fick psykbryt i slutet och ändrade ett tal som var rätt till ett annat, hatar när sånt händer.... faaan kunde ju fått rätt....... HEHE det här inlägget blir inte mycket roligare än så här verkar det som. Ska iallafall försöka lägga mig nu så att jag är pigg och orkar imorgon!
PEACE OUT MANSSSS!
love you, babyboo

Where is my strength?

Jag är typ nästan snart sjuk... Känns i halsen nu. Kändes i huvudet igår. Sköönt med fysikplugg, har inte orkat eller klarat av att plugga så mycket i helgen, så det suger ju. FAN. Jag orkar inte bli sjuk igen eller plugga fysik :(
I helgen har jag hunnit med två saker! Hehe fett naiz!
I fredags var jag hemma hos Johanna och åt thai och kollade på skräckisar!! Det var jättemysigt! Jobbade inte i fredags heller för att Arvid var sjuk :(.
I lördags var jag på stan med Vendela och fikade och ba råchillade! Sjukt kul! Vi träffas så sällan och det är alltid lika kul att hänga! :)
Och idag, söndag, har jag legat hemma och haft hals- och huvudont :( pluggade lite fysik men kunde inte koncentrera mig mot slutet!

Neee nu ska jag sova och hoppas på att allt gått över tills imorgon!
PEACE OUUUT!

Jag och vendela i lördags!


För trött för att någonsin kunna vakna igen

Så känner jag just nu! Jag är jättetrött på: skolan, min garderob, att akward slutat, att PLL är imorgon inte idag, mitt knä, småkillar och incestfester... Heheheheheh
Jag har iallafall haft en helt ok dag! Heheh en rätt najs dag faktiskt! Den började bra vilket innebär att allt bara flyter på sen! WEEHÅÅ :) jag åt pizza med Hanna till lunch och sen hade jag gym på gympan så har varit rätt duktig tycker jag :D Anna tappa bort sin mobil i skolan, hon hann inte hitta/få den för hon skulle iväg tidigare, sååå det var rätt segt men ANNA OM DU LÄSER SÅ ÄR DEN HOS GRETHE!!!!
Annat jag gjort idag: typ inget.
Juuuste har fått mina vintergrejer nu!!!!!!!!!! Min mysiga canada goose jacka och mysuggsen! Vad vore en vinter utan uggs? På riktigtt de är så varma och så sköna... Man kan ha en skitdag och då är det asnice med de!
Känner att det här inlägget makes no sense sååå jag ska lämna er med massa frågetecken!!
PEACE OUT!


Små saker blir stora på nära håll

Hejsaaan! Jag är sämst på att uppdatera... FÖRLÅT! Inte med mening hehe!
Jaaa iallafall så har veckan börjat helt ok faktiskt :)
I söndags fikade jag med bästa Tessan på Wayne's, kom dit kvart i fem och var kvar tills stängningstid! Heheh busigt! Det var iallafall jättemysigt och trevligt att prata om allt och inget! Hihihoho! Vi var fett hurtiga och gick dit och tog bussen tillbaka, till er som inte förstår är det rätt långt :) sssseeen kom jag hem och pluggade lite företagsekonomi för jag hade prov på det i måndags, sen skrev jag mitt speech, men glömde outlinen (vafan är det?)...
I måndags hade jag prov, tal och jag hade franska läsförståelse: adbra måndag... Njaaaaaa! Hehe båda proven gick braaa! Fast franskan kan jag tänka mig gick något sämre :( hehehehehehe
Sen satt jag barnvakt till klockan sex sen åkte jag hem. Väl hemma så somna jag på soffan och la mig tidigt! Kändes sjukt bra att vakna hyfsat pigg!
Mer som hände idag var att jag åt pizza till lunch! Awesome!!!!! Hängde lite med susssie! Hade håltimme i två timmar som kändes rätt ok sådär mitt på dagen!! :) hehe
Jag hade franska hörförståelse idag som gick rätt bra ändå :)
Sen hände inte mycket mer... Kom hem, chilla, åt sushi till middag och nu sitter jag här hehehe!
Ska göra min outline nu.... Vafan det nu är för något!
PEACE OUT BROS!


(rubrik saknas)

HEEEJ BLOGGEN! just nu sitter jag hemma hos Hanna och kollar på 10 orsaker att hata dig, HEATH LEDGER <3 är kärlek.....!
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att chilla hemma. På kvällen drog jag, Anna och Tessan en krua thai!!! Asmysigt att bara hänga lite med brudarna! hehe
Asså har inte så mycket att skriva såå lämnar er med en random bild på hannas dator!
PEACE  OUT!

Neeej

Inlägget innan wont cooperate....


Kan du sett mig än?

Heeello there bloggish!
Jag kör en mobileblog för jag är så jävla cool! K1N63N liksom! Heheheh
Idag har jag iallafall chillat i skolan i världens tråkigaste outfit... Hehe outfit... Känner mig så fashion baby när man använder såna fina ord :) hehe eeeeh ja jag har inte så mycket mer att skriva! Nu ska jag tillbaka till myset som försigår hääär!
PEACE OUT MANOS!




I feel so hawt!

 

 


bara sitta brevid som ett tidsfördriv

HEJSAN!
EHEHE! idag har varit en vanlig dag i plugget. Fett ont i mina fötter från mina martens! Naiz! Jag ska iallafall ta på de igen och gå med in bror till sin träning... asså LOL. Sen blir det sushi till middag.
PEACE OUT!

4e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

ylvamoooos!

I said boy

Heej!
Jag har inte riktigt något att skriva idag... Hehe! Soo boring! Jag har iallafall bokat mina vinterkläder nu! JAA! slippa frysa är alltid najs! Hiho och beställt tid hos frisören för nya slingor och klippning... Vill inte klippa mitt hår, hatar när det är klippt, vill ha det som det är! Men det är så sliten så det är verkligen dags! Hoppas det inte blir jättekort och gult :( det vore väldigt ledsamt ehhwhehe
Matteprovet gick åt helvete. Hatar matte c. Hatar dr alban som vikarie. Blööö!
PEACE OUT BROS!


Work like you don't need the money

Har inget att skriva idag :( . Vanlig fekkedag i skolan... WOOHO! däcka på historian, ännu bättre. Luncha med sussie, bäst!
PEACE

Made of

Heeej bloggen!
Har varit jättedålig på att uppdatera på sistonde. Men som ni ser har jag ändrat designen WOOPWOOP!
Jag suger på sånt här, så vitt blev det! :) heheheheh :p
JAAAA just nu sitter jag i sängen och ska sova snart är sjukt trött exde, iaf, idag har jag varit i skolan sen suttit barnvakt åt Arvid, han är det bästa barnvaktsbarnet, han är gullig och lugn inte sådär jobbig som min bror var i hans ålder, så det är ganska skönt att jobba på måndagar ändåå!
På onsdag har jag matte c prov, kult! eller inte... taggar lagom begränsat!
Aja ska typ decka nu!
PEACE OUT
fina vendela!

me love you longtime, foo

bästa unicornfrun!

You can hate but never break me

HEeej alla!
HEMMA NU.....just nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska sova nu eller snart, ärrrr sååååå trött! As always? hehehe :P Ska fika med ricke och chilla med hanna imorn! sååå fett najs med sömn.... hehe
Nemen serious for nau: I skolan hade vi nörd-dagen, cilket innebar att alla skulle klä ut sig till nördar, heheheheheheheheheh jag och märta var fett spårade!!! WOOHOOO!
Eftersom att jag är så trött så blir det ett er seriöst inlägg imorgon såååå får ni bilder nu!
PEACE OUT!


jag och min unicornfru, Märta heter hon och hon är sjukt bra! :love:


jag och bosse/johanna


han den där Hugo


Den där Hugo asså


Steve Jobs


Fall.

Japp, nu är det höst


Iphone 4s

HEEEEJ BLOGGEN!
Jag tänkte vara fett mainstream och kommentera nyaste iphonen, för jag kan säga att jag blev lite besviken, även fast jag har haft en vit iphone 4 i ungefär 4 månader och hoppas på många fler, så hade man nog förväntat sig en större skillnad på utsidan. Det blev ju som sagt ingen iphone 5 som många hoppades på... Det är nog de som väntat på 5an som är mest besvkna när 4s ser precis likadan ut som ja, min enkla 4. Men den är ju pimpad på insidan! WIIHOOO! Det innebär bättre kamera, skärm, yeah u named it! Det är ju ändå gooooood! HEHHEEHEH!
min bebis!
4s



SKILLNAD?

Fade into darkness

Heheheh heeeeeeeeeej! :)
Jag skriver inte så mycket idag heheheh! Jag har iallafall två inlämningar till imorgon! YEY! :D var tvungen att ta bort halva historiatexten för att jag blandade ihop allt! Så går det när man är trött och försöker skriva essäfrågor.... Mitt svenska kåseri är iallafall klart! WIHO! :)
neeeee nu ska jag sluta skriva hihhihoho
PEACE OUT!


good feeling

HEY YOU  GUYS!
Whaaat's up? Asså aaa asså mm jag har aldrig något att skriva vilket känns fett oskönt... alla skriver långa inlägg men jag festar med mina korta oklara! (y) :)
Nemen på riktigt i helgen har jag chillat med hanna! Hehehehe har köpt mina vinröda byxor nuuuuuuuu 2 storlekar för stora men ändå fett värt! AAAAAAA och sen hände inte så mycket mer, vilket suger rätt rejält!
HEHEHEHEHEHEHHE
JAG ORKAR INTE! JAG ÄR FÖR TRÖTT FÖR ATT BLOGGA! Ligger i sängen och halvsover.... awesome
PEACE OUT!

If she was away

Asså jag vill att johanna ska vara away hehehheheheheve skooojjaaaaa! Hehe vi säger hej
Sjukt ocharmig bild på mig men woop!
PEACE OUT!


hehehehe hello sexy


Filmmys med Hanna


RSS 2.0