sol idag woho!

hejsan allihopa heheheh
Jag kände att det var ett tag sen jag uppdaterade och d fick min absolut käraste vän hanna att bli lack! hehe :)
Idag är det iallafall tisdag! NAJS börjar 10.20 men slutar 16.00 :( mindre bra wääh! Idag ska det vara bra väder vilket får mig på rätt bra humör hihi :D!
SOOL! ;) I LIKE! Jag är nydushad, återfuktad med barnängen och färdigklädd, chillin' galet den sista timmen dåra! :D
Just det, jag lackar min hårddisk på skoldatorn har typ krashat?! :o jävla skitdator, känns som om att allas har gjort det någon gång, kunde de iinte valt något bättre? Nej tydligen inte! AAAH! asså jag blir så arg på sånt här, bara för att dell var bra när de började använda datorer betyder iinte det att de fortfarande är bra? Det har hänt lite med teknologin på under tiden kära rektorer!
Aja nu ska jag käka frulle sen vet jag inte hahah! Men vi hörs ikväll!
Pusspuss

American Pancakes!

Hejjhej bloggen!
Jag sitter i johannas kök och väntar på american pancakes! :D :love: Jag vara hungrig numnum :)
Johanna säger hejhej till alla som läser! hiihihihihihiihihihihiii
Jag har haft en asålig morgon med dåligt väder och blöta kalla converse :( tillbaka till skolan snart och ha mattemattematte :D och sen biologi och samhäll sen slutar jag faktiskt för dagen hihihoohoh!
Jag ska förmodligen hem till hanna ikväll men vi får se om jag orkar eller om jag måste vara hemma eftersom att mamma kom hem idag :D
Det är iallafall dagens planer än så länge, vi hörs senare!
pusspuss
fina johanna :love: (har haft bilen tidigare men är inne på hennes dator hehehehe)

3e bilden: En gammal bild på dig själv.

Hehehhehehehehhe


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Hejsansvejsan!
Idag har jag varit i skolan typ hela dagen jättekult! Jag har matte och en powerpoint jag siktar på att  vara klar med tills imorgon, hehe vi får se hur det går ;). Jag är fett amibiös .... fast ne ihihihihi. Jag är rätt oambitiös när det kommer till skolan men jag gör det bästa jag kan iallafall. You get a point for trying :p.
Jag sitter just nu och kollar på barnprogram med min lillasyster och lillebror, vi väntar på pappa som sen ska ta med oss på resturang, meheheheh. Jag är så taggad på pommes med beanaisesås :love:! hiihihihih oh nu blev jag hungrig!
Förresten jag har fixat lite med designen och sådär hehe vad tycks? jag vet rätt coolt, elleeer?
Nu ska jag göra mig redo för mat!
Hejdå
my mood right now = :D
Swedish House Mafia - Save the world tonight
(gift er med mig? :love: )


hej jag är efterbliven.

Hejhej bloggen!
Hur är läget då? Det är helt okej med mig, jag är fortfarande lite sjuk men klarar mig, hehehehe. Jag har inte gjort så mycket sen senast, jo kanske sett tusen filmer och sovit! Asnajs när man är sjuk, just sayin'! Det är typ fest i mitt rum, yeye! Har bra musik på och provar lite kläder, åååh shm!
Jag är så sjukt skoltrött, det finns faktiskt inte ord som beskriver min känsla, hehehe. Jag typ somnar det första jag gör när jag kommer hem sen äter jag sen sover jag igen sen är det fucking skola och jag vill bara hem, assååååå åååh vad jag vill ha sommarlov!!!!!  Och imorgon ska det vara dåligt fucking väder..... igen :( Inga shorts imorgon heller, najs eller?
Nu ska jag kolla på tv alldeles ensam! hihihihiihihih
pusspuss
bjuder på en fin bild på mig och min unicornfru.... ja vi är gifta på facebook... AWESOME!

Sjuk

heeeej!
är sjuk i skrivandets stund, men uppdaterar när jag är frisk igen!

2a bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

det är väl nutiden! allt är lite konstigt i mitt liv alltid hehehe men det är roligare än att ha ett tråkigt stelt liv!

Söndagsångest!

Nu är det söndag ännu en gång! Och söndagångesten kryper sig sakta på, borde pluggat lite biologi, borde sovit längre, borde ha pluggat matte och allt det där, aja jag har gjort allt jag orkat och kan heheh! Jag har blivit lite småsjuk igen tyvärr så är lite seg i huvudet och i kroppen så att säga, har iallafall varit på landet hela helgen jättemysigt trots det dåliga vädret!!!
Just nu sitter jag iallafall i soffan och kollar på film med min pappa och min brorsa! söndagsmys! Har varit lite dålig på att äta ordenligt denna helg, kanske borde skärpa mig har gått och varit hungrig väldigt ofta! :(
Nu ska jag gitta! Men vi hörs senare!
Pusspuss

Har fått nog av allt falskt skitsnack!

Hej bloggen! Idag behöver jag verkligen avreagera mig! Jag har fått nog av folk som tycker det är häftigt att snacka bakom ryggen och skit om folk de umgås med en större del av sin tid bara för att själva verka mer intressanta! Det är inget intressant med en osäker människa som inte har ryggrad nog att säga saker till mig som sedan går och snackar skit om mig... Det är egentligen bara riktigt pinsamt. Jag har hört att folk som jag umgås med ganska ofta snackar skit om mig och får mig att framstå som en megabitch, tycker rent ut sagt att det är patetiskt och äckligt gjort! Man umgås ju för att det är kul inte för att man känner sig tvungen... Jag orkar seriöst inte med såna personer, jag tycker synd om såna, de får aldrig riktiga vänner som bryr sig om en! Förutom att vara sjukt trött på såna så har jag idag bara chillat i skolan. Nu ska jag kolla på off the map! Au revoir

1a bilden: En bild på någon i din familj.

mami <3

Bilder

1a bilden: En bild på någon i din familj.

2a bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

3e bilden: En gammal bild på dig själv.

4e b ilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

5e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

6e bilden: Någon i din släkt.

7e bilden: En person som du saknar.

8e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

9e bilden: En person du kan berätta allt för.

10e bilden: En bild på din vardag.

11e bilden: Du och någon klasskompis.

12e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

13e bilden: En bild på dig själv.

14e bilden: En bild på din fritid.

15e bilden: En person som är snygg.

16e bilden: En bild på dina närmaste.

17e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

18e bilden: En bild på en tid du saknar.

19e bilden: En bild från i somras.

20e bilden: En bild som gör dig glad.

21e bilden: En person som alltid gör dig glad.

22e bilden: Någon som du alltid har roligt med.

23e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

24e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

25e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Solbalkis!

Hej alla sommarglada läsare!
Idag har varit en bra dag hej! Vi skrev nationella i engelska idag så slutade aaaaastidigt!!!! NAJS! jag och hanna drog hem till mig och solade och åt potatisgratäng, muuummmmssss! Vi hade skitkul och skrattade typ hela tiden det var en riktigt värd dag idag! När hanna stuckit chillade jag galet med smoothie och mtv! OHYEAH!
Imorgon är det en vanlig seg dag men aja! TAGGAAA sluta fyra och ha gympa!!! WOOOHOOO!
Aja nu ska jag äta lite värd middag ooohja! hihihi
pusspuss från mig

hejhej


you can hang with me!

tjaaaa!
chillar med mina homegirls! Hanna N och Märta J! wooohooo!  FEKKE! Vi ska käka lite indian food soon hehheheheheheh. sen ska jag och hanna sova hos mig men märta inte :/
Hur som helst så är det mattehelg i helgen så jävla najs! Ska tagga mat och cooola! Hanna dör lite för hon kan köpa cola hehe. NAAAAAJS! Nu ska jag säga hejdå bloggen hejdååå!!!
puss
me ad my crew! (och ja, vi ser ut så här hela tiden! hehe)

Lite off dag!

Hejsan allihopa!
Idag har varit en lite off dag, har typ inte varit framför datorn någoting förens nu när jag ska skriva i bloggen och plugga inför steg 3 nationella imorn (franska) kommer nog gå awesome! I hope hehehehe! Idag har jag iallafall varit i skolan annars inte så mycket. Chilla lite och njöt lite av det lilla solen erbjöd mig!!
Ska plugga vidare nu, men vi hörs imorgon!
Puss

synchronized

Hejhejhejhej!
Idag är jag rätt glad faktiskt! hittade min gamla jeansskjort längst bak i garderoben, naaajs! Sitter och skriver lite med sötmärta på skype. Vi festar på skajp, ja det går om man heter märta och celine! Var som sagt en snabbis på stan med Johanna det var rätt mysigt förutom det jättemysiga vädret! Det gick väldigt bra på engelska nationella idag, som tur var hehe. Sitter och synkroniserar min coola phone, awesome! Ny musik! Jag är trött på den jag har nu, jag är jätteknäpp med sånt men jag tröttnar på låtar hur fort som helst! hhaha! Imorgon är det en rätt chill dag. Slutar 13.40, men börjar 8 med biologi tätt följt av dubbeltimme matte b! Tagga nationella säger jag bara!
Ska nog försöka ha min jeansskjorta imorn, lite random sådär hehe!
Nu ska jag lyssna på lite ljuv ny musik!
Au revoir!
synchronized
fina johanna på stan idag!

Asså vi har lite information: det brinner där!!

Heej bloggen! Just nu sitter jag i humlegården och väntar på johanna, vi tog en sväng till McDonald's innan hon ska iväg på joggingrunda! Hehe. Vi såg huset som brunnit och jag lovar hela stan luktar rök och brand! Jättemysigt! Nu ska vi börja Åka mot ön igen! (y) men vi hörs när jag är hemma igen! Visp och vev

Goooodmorgon

Cha cha bloggen!
Jag vaknade för typ en timme sen, duscha klädde på mig och chilla galet! Jag står just nu och har sminkat mig klart och bussen går 7 över 9 så det är najs än så länge, men kommer nog stressa som fan de sista 5 minuterna, brukar bli så hehe.
Idag har jag som sagt engelska nationella och är ledig därefter så det är ganska coolt. Ska plugga lite franska och matte sen när jag koommer hem ifall jag inte ska leka med märtis efteråt! hehe. om jag vill..... hehehe nemen vi får se vad som händer, kanske ska hem och äta lunch och bara vara duktig och plugga hehehehehehehhehe som om.
Ska göra klart det sista nu, men vi hörs sen när jag har skrivit provet och planerat min eftermiddag!
Puss

Godafton

Hejssvejs! Nu är jag halvklar med designen är ganska dålig på sånt här faktiskt men ska bara ändra lite färger här och där! Just nu iallafall så är jag typ redo för att sova, sitter i sängen och tröttsurfar, finns nog inget värre hehe. Och imorgon är det engelska nationella klockan 9.30!!! Kommer nog gå bra hehe eller hoppas jag iallafall, jag är en sån som gör många slarvern och bara läser igenom snabbt. Så ska nog sova en lång skön sömn tills det är dags! Dundunduuuuun! Hehe ne men jag är så sjukt trött på kvällarna, jag är nog en bebis, jag är trött hela tiden, är hungrig hela tiden och sover hela tiden! I lml! Men mer hade jag inte på hjärtat! Ciao

Ny blogg

Hej alla!
NU har jag skaffat en ny blogg och ska fixa lite med designen och sådär hehe lite småpyssel. Skriver mer när jag äntligen fixat the design liksom :)
Ciao

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0