Just nu


Sunday bloody sunday

Idag har jag pluggat! Wehå! Asbra! Fast jag gjorde inte så mycket, för fattar nästan allt efter sessionen igår! Iallafall, pluggade med Hanna på bibblan så det var mys, har målat lite naglar, pyntat lite, inte så mycket mer liksom!
Vi hörs imorgon! PEACE


So classy

Tjaaaa bloggen!
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Hehe typisk lördag. Iallafall så vaknade jag hemma hos hanna efter drygt 9 timmars sömn. Vi hade myst hela kvällen och myser fortsatte vid frukosten åt två mackor med philadelphia och salami! Muums! Sen åkte jag hem för att lämna mitt busskort till min sister som skulle på gymnasiemässan. Efter det åkte jag och hjälpte mamma att handla. Vi handlade till julbaket! Hihi snart jul asså! Första advent imorgon och mysplugga med hanna. Yeey. Men tillbaka till idag, efter att vi varit och handlat så chillade jag i soffan. Gjorde inte mycket mer. Seeeen gick jag hem till världens finaste Tessan och myste med film och snacks. Det blev the backup plan och halva freaky friday, supermysigt! :) sååå min lördag var sjukt lyckad och chillad.
Imorgon blir det som sagt plugga hela dagen med Hanna inför proven vi har nästa vecka. Är inte taggad på orov alls. Men man måste bita i det sura äpplet (heter det så?).
Nu ska jag iallafall sova för blev jättetrött!
PEACE


Fina Tessan!


LördagEn


I miss summer


MAD DAY

Såhär har min underbara dag varit. PEACE


ATM

Rebecca & Fiona i lurarna halvsovandes på Hanna!


It is time to blink

Hejsan bloggheeeen!!
Sitter just nu och chillar med lite tv och yllesockor! Nu är det vinter, med eller utan snö, fryser bara såhär mycket om fötter och händer under vintern....
Idag har jag haft en helt ok dag. Jag ljuger. Den sög. Jag vaknade och kände att detta är verkligen inte min dag. Borde stanna hemma. Borde somna och vakna imorgon. Men jag gick ändå, det gick ju inte så bra! Weeei! LML. Och så försvann mitt cityville... Värst idag. LEVEL 43!!!!!!! :(
Så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv ehhehehehev.... Zo zad perzon!
Heheeeeee
Nemen hurrni ni får ett gladare inlägg imorgon :)
PEACE


Dålig update

Hejsan alla mina 1428195281991,556729 läsare!
Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen, har ingen inspiration. Känns som om allt handlar om plugget och hur galet jag chillar mellan varven! AWESOME! Jag ska skärpa mig och fixa mer bilder och intressantare saker att skriva om! :)
Jajajaaaaa idag har jag:
Haft ont i höften (efter att ha trillat i Hannas trappa! Yeees) ska nog smörja in med voltaren imorgon.
Jag har slutat två timmar tidigare :)
Jag har suttit barnvakt i 1 1/2 timme
Jag har läst svenska boken ("jag vill inte dö, jag vill bara inte leva") helt ok bok förutom alla jobbiga förkortningar.
Jag har klappat mitt hår hela dagen! (är så sjukt nöjd!)

Just nu myser jag i sängen med puppi! Min mysiga voffi!
Ska läsa vidare och sen sova!

PEACE


Just nu

Dip dyer (!!!!!) just nu!!!!! WEEEEIIIHOOOOOO!!! Tack hanna!


Min fru är en riktig pudding

Tycker att du ska få lite uppmuntran idag!! :)
(hennes blogg!!!!!!)

 


Dreamer, yeeez

Lackar. Mina nycklar var borta imorse.... Letade i två timmar. De ligger i dataväskan. Missar mitt speech. SOM jag hade förberett asbra. Ty världen för en awesome morgon. Och juste har ett svullet öga. Najs. Gör ont när jag blinkar. Super. Jag vill bara lägga mig ner och somna och vakna imorgon. Skriver mer sen om jag inte lagt mig ner och dött.

PEACE


Whatever I like


It always starts with a monday

HOLA!
Idag har jag bara chillat galet känns det som hehehe awesome!
Hade en ganska kort dag idag, lektionsmässigt, slutade egentligen 15.40, men idag fick vi gå vid 15.00 :) feetttt awesome, så jag är hemma nu och chillaxar! Imorgo är det utvecklingssamtal också. Det innebär ledigt till 14.30 sen ledig igen vid 15.00. Jag gillar Martin min mentor, han är snäll.
Så ikväll ska jag chilla med Never say Never och äta chirrevirre heheh sååå fett värd kväll for realz!
Jag ska nu måla naglarna och sen laga mat hehe
PEACE
Tumblr_lunmum4aod1qd76qco1_500_large
Espanha8_large

Tumblr_luefshqwp41qes46fo1_500_large

Ashley-black-and-white-blonde-girl-hair-favim.com-205601_large


 


min helg i bilder

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Instagram

Tjaaa blggen! heheheh
Idag har varit en helt ok dag liksom. började bra och slutade bra! hehe
Just nu sitter jag och väntar på mumsig mat och på att min aifån ska ladda klart heheheh wooohooo!
Jaaaaa idag har jag varit skolan och chillat hela dagen, sen åkte jag hem sen kollade jag lite himym sen ringde hanna, sen åt jag lite mat, sen så tittade jag på min labbrapport (som jag kan få vg på om jag fyller alla g-kriterier... ohnoes om jag failar!), sen spelade jag lite spel och nu sitter jag här hehe heejheeej!!!!!
Jag har inte så mycket mer att skriva, men imorgon sitter jag barnvakt och efter det ska jag hem till Hanni och ska chilla där hehe! Eftersom att min barnvaktsfamilj bor två stationer bort är det aschill när jag ska till Hanna, även fast det är stickan. På lördag ska jag intill stan med Hanna and my sister perhaps, hehe. :) .
Nu har jag inget mer på hjärtat!
PEACE!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
såhär kände jag mig alldeles nyss! hehehe, asså rolig hihiiiiiii

The lost children

Hejsansvejsan bloggen!
Och alla mina 1357803937522672829 läsare!
Kände att det var dags med en uppdatering!!
Aa okej iallafall så har det inte hänt så mycket ännu i veckan, första veckan efter lovet och plugg, förutom i måndags då Hanna fick sitt fula paket! Heheh jag är dålig på att slå in så hon fick en kartong! Heheh
Imorgon är det torsdag och sen fredag!! WOHOO! På fredag ska jag först sitta barnvakt sen ska jag leka lite med Hanna på kvällen var det tänkt :) mysigt värre!
Jag kommer inte på något mer att skriva, såååå detta var allt för mig!
PEACE

Andr bilden: fina hanna idag!

 


Flashing lights

 

 


Trevligt att du föddes idag

Grattisgrattisgrattisgrattis världens finaste och bästa kompis!!!! <321
Love you longtime pony
PEACE


Empty bottles stay empty

Tjatja bloggen! Hejhej!

Sedan jag senast skrev har jag hunnit ha en shoppingdag och hittat massa fina kärlekar som blivit välkomna till familjen! Heheheeeee! :D
Jag har bestämt mig för att börja ha mer högklackat! Jag har alltid haft inte direkt komplex men ändå inte gillat att vara FÖR lång, men nu jävlar ska jag skärpa mig!! Sorry, Hanna du kommer se ut som mitt barn! Heheeee
Jag har lite HIMYM abstinens då jag inte har sett ett avsnitt på 4 dagar.... :( Har inte hittat tillfälle eller haft tid men börjar känna mig lite hängig igen så kanske blir sånt chill i helgen.
Neee nu finns det inget mer att skriva .. :)

PEACE BROS!

Love you man, har abstinens efter dig också, Hanna!


I got 99 problems

Skriver imorgon. För trött nu. PEACE


RSS 2.0