Before I die


Min fina vän

Hanna Nilsson <3


Before I die


Before I die


Before I die


Before I die


Before I die


We dance to the beat

Heeey! Whatup?
Sveriges ssämsta bloggerska är här igen!!!
Jag har klassat mig själv som sämst för att det är sant! Whatup? Hehe nejdå bara dålig för tillfället :).
Idag hade vi chill specialschemadag! Det var nice! Började 10:15 och skulle ha slutat 14:00 tyyyp men slutade 11:00 för att Ann Heberlein (som skulle komma på författarbesök) var sjuk och inte kunde komma så det var awesome och jag chillade på Kenny's med Anna, Hanna, Tessan och Ida i typ 3 hours! Hehehhe asgott med thai, det var ett tag sen liksom!
Sen åkte jag hem med Tessan till henne och åt kladdiskaka och pratade om hennes födelsedag och allt annat mellan himmel och jord! :) lånade en blus av henne som var jättefin! :)
Sen kom jag hem och åt middag och chillade med musik och kollade om jag hade några klänningar jag kan ha på mig på middagen, brist på det känns det som men jaja det ska nog lösa sig ändå! :)
Neeee nu ska jag återgå till mitt episka chillande!

PEACE


Monday, nobody likes you

Godmorgon!
Jag har varit vaken ett tag men är fortfarande så jävla trött, funderar på om jag orkar idag eller inte, är tröttare än tröttast, ska iallafall klä på mig snart så att jag är klar i tid. Idag händer typ inget kul. Jag ska sitta barnvakt och jag ska plugga lite fysik, ligger lite efter since I forgot to care. Hatar fysik och fysik hatar mig! :(
Nejmen nu ska jag göra mig klar!
PEACE


Weekendz

Heej hörni!
Nu är snart helgen slut :/ sucks. Jag har haft en awesome helg med vänner, skratt, mat och tunnelbanor! Jag har sovit hos Hanna med Tessan varje natt, anna var med i fredags och åt middag :) det var jättemysigt! Jag kunde inte sova i fredags för 1) sängen var hård 2) det var kallt 3) sängen rasade på morgonen och 4) jag är sämst på att somna bär jag piggnat till lite. Igår sov jag mycket bättre, då sov jag på soffan och den var mjuk och skön hihi weeei! :)
Jaaaaaag kommer inte på mer att skriva just nu förutom att jag kommer sitta barnvakt till 18:00 imorgon och det är segt men jag börjar 09:00 vilket är azum!
HANNA OM DU LÄSER (dum jag är, klart du gör) SÅ BJUDER JAG HEM PÅ MIDDAG HOS MIG PÅ LÖRDAG HIHI!

PEACE


Before I die


Friday - 8:35

Godmorgon bloggen!
IDAAAG ÄR DET FREEDAG!! Wihååå!
Idag ska jag sitta barnvakt och sen ska jag hem till Hanna och hänga lite!
Idag tog jag en timme extra sovmorgon (till 10:15) vaknade och hade ont överallt så ska in i duschen snart och hoppas att det blir bättre. Långa varma duschar och ordentlig återfuktning med en väldoftande bodylotion hjälper nästan alltid! Jag kom på att jag måste köpa ny bodylotion!
Heheh now I will hit the shower!
PEACE


Idag har jag Swag naglar hihihoho!


Thursday chillin'

Hej bloggen!
Kollade nyss på "The Town" med Tessan. Den var awesome och Ben Affleck är världens snyggaste man!!! AAAH! Hatar sverige. Lär se den 41681930261 till!
Heheh idag har det inte hänt något slutade 13.25 så hann liksom inte riktigt börja min dag heheh fett skönt ändå åkte hem till bästis och nu sitter jag här hehe hej!
Nee nu ska jag vara social!
PEACE

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2696995/images/2012/pic_185196126.jpg" class="image">


Before I die


Skoja

Blev en t-shirt :)


Can we stop pretend we care

Godmorgon!
Hehhehehe jaaaa asså idag kommer vara min mys-/fml-/hata-onsdag. Onsdagar suger. Onsdagar är långa och dubbeltimme matte är det som startar min underbara dag. Funderade först på att gå med mjjukisbyxor. Sen tänkte jag: neeeee. Så tar min stora myströja och jeans. Hehe myyyys!
Idag händer inget speciellt alls.
Nu ska jag forsätta vara ledsen över idag!
PEACE

Lär ju ändra mig med kläderna ändå men iallafall såhär ser tröjan typ ut hehe


Before I die


Fading away

Fredag idag då, nice! Ska sitta barnvakt och jag ska plugga. Jag är sjukt trött just nu alltså. Somna vid 12 igår alltså har jag sovit 7 1/2 timme najs! FaSt hade varit skönare om jag sovit mer. Har sovmorgon idag vilket är galet skönt eftersom att jag inte ska till skolan förän om typ en timme! Yay! Hihi köpte nya jeans igår när jag var på stan med Tessan som jag tänkte inviga hihi! :)
Nee men nu ska jag göra mig klar så jag slipper springa och virra de sista minuterna innan bussen går hehe
PEACE

Jag och tessie


Monday.

Varför? Ååh nei skola imorgon, jag behöver en vecka till! Jag ska iallafall göra det bästa av situationen när det gäller skolan och de korta helgerna! Börjar sitta barnvakt fredagen den 13nde! Hehehe undrar vad som kommer hända? :)
Iallafall så är jag sjuk igen. Dricker te konstant! Halsen har sen i lördags bara blivit värre och ingen vila har jag fått heller! Sista helgen på lovet ska ju vara awesome ju!!!!! Eheheh
Nee nu ska jag nog försöka sova iallafall så jag orkar gå upp halv sju imorgon!
PEACE


Designen fixad!

JArrå, tryck F5 om den inte dyker upp!
PEACE

Torka

Kommer inte på något att skriva. Har inga kul bilder. Designen vill inte samarbeta. Ska fixas imorgon. Hejdå!


2012

Lördag blev lyckat! Mycket skratt, god mat och fyrverkerier! Både Tessan och Hanna kom hit snygga och glada! Det var riktigt kul! Orkar inte skriva så mycket så hörs senare!
PEACE


RSS 2.0